בית ברח' הזית

27

+ אדריכלות, עיצוב פנים ונוף, שינוי בית צמוד קרקע באשדוד. בית דו משפחתי, "בשכונות של פעם" צופה לנוף ים מדהים. מגורים עם נוף ים משולים למגורים בתמונה משתנה, בכל שעה ובכל יום, הצבעים האור והכחול מתחלפים ללא הרף.

החלל שונה וגדל ונוספה קומה שהכפילה את שיטחו של הבית. פרוגרמה למשפחה בת 6 נפשות נבנתה סביב ציר המחבר את נוף הגינה והים. נפתחו חלונות שנשקף מהם נוף עצים, שיחים ואור. "משרביות" עשויות ממרשי עץ מצלות את החלונות הגדולים. דלת אדומה נפתחת לתוך החלל המתוכנן כלופט. החללים גבוהים ונקיים. עץ הוא אחד החומרים החשובים בפרויקט חלק מן החלונות חופו במרישי עץ להקנות פרטיות והצללות. מדרגות קלות מושכות את המבט מעלה לעבר חלל עבודה פתוח המשקיף לים ולמרפסת מחופה בדק, ומשם הלאה לאזור ההורים הפרטי לישיבה בבריזת אחה"צ ולצפייה בשקיעות מרהיבות.

צילום: ויליאם סולטן

חזית מערבית ודרומית , מסגרות מעקות ושמשרביה : אולג נירוסטה

14

אלמון ההודי גדל והתעבה במשך הזמן

Untitled

7

קומת הקרקע לאחר השינוי

8

קומה א' לאחר השינוי

ארונות מטבחי דקור. עבודת נירוסטה: 'אולג נירוסטה'

הזדמנות להודות לצוות המבצע:

בניה: נסיים אברהים מרזוק.

מדרגות: קו נבון

מטבחי דקור

סניטריה: חרש

מסגרות נירוסטה: אולג נירוסטה.

מודעות פרסומת

סגור לתגובות.

%d בלוגרים אהבו את זה: